KD:n vastuullinen työ näkyy gallupissa

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, sisäministeri Päivi Räsänen iloitsee tuoreesta YLE:n gallupista, jonka mukaan puolueen kannatus on selkeässä kasvussa. Kahdessa kuukaudessa nousua on peräti 44% ja puolue on ohittanut RKP:n 3,9% kannatuksella.

– Olemme koko puolue todella iloisia, että vastuullinen työmme eduskunnassa ja maan hallituksessa alkaa nyt näkyä myös kannatusmittauksissa. Olemme tiukoissakin tilanteissa jatkuvasti puolustaneet kestäviä ja kristillisiä arvoja kansalaistemme parhaaksi. Myös taistelumme lapsiperheiden etuuksien puolesta on selvästi huomattu, Räsänen toteaa.

Räsänen uskoo, että Kristillisdemokraattien johdonmukainen ja yksimielinen kanta avioliittoon miehen ja naisen välisenä on suomalaisten enemmistön kanta. KD oli ainoa puolue, jonka kaikki edustajat äänestivät viime kuussa nykyisen avioliittolain puolesta.

– Hyvin edennyt eduskuntavaalien ehdokasasettelumme ja käynnistynyt vaalityö eri vaalipiireissä alkaa myös näkyä kannatusmittauksissa. Kannatuksen nousun taustalla on suuri määrä eduskuntavaaliehdokkaittemme sekä puolueaktiiviemme innokasta työtä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään vaaleja! Räsänen rohkaisee.