Kiitän tukijoita!

En muista, että koskaan olisin saanut näin paljon kannatusta ja tukea kuin näinä heinäkuun päivinä. Puoluepoliittisesti sitoutumattoman ryhmän perustamalla facebook-sivulla ”Tukipostia Päivi Räsäselle” on jo yli 9200 jäsentä. Olen saanut tuhansia ihania kannustusviestejä, kirjeitä ja kortteja. Puolueeseemme on myös ilmoittautunut uusia jäseniä tuen vuoksi. Halutessasi pääset tästä linkistä liittymään jäseneksihttps://www.kd.fi/KD/www/fi/osallistu/jaseneksi/index.php. Kotiini on tullut kananmunaiskun vastineeksi kauniita kukkia. Olen kaikesta tästä tuesta kiitollinen ja syvästi ilahtunut. Erityisesti minua rohkaisevat tuhansien ihmisten viestit rukoustuesta. Kriittistä palautetta on tullut minulle suoraan vähän, mutta olen lukenut sitä mediasta. Kiitos siitäkin. On hyvä, että tärkeistä asioista keskustellaan.