Rakkaat ehdokkaat, työtoverit, tukijat ja vastuunkantajat!

Kiitän lämpimästi Sinua kovasta ja uhrautuvasta työstä yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi. Tässä historiallisesti ainutlaatuisessa poliittisessa myrskyssä tulostamme voidaan pitää torjuntavoittona. Kannattajamme ja äänestäjämme ovat olleet uskollisia. Ilman teidän onnistunutta panostanne tulos voisi olla hyvin heikko Perussuomalaisten ennakoituakin kovemmassa nosteessa. Vaalipäällikkömme Peter esikuntineen teki mahtavan urakan itseään säästelemättä, siitä kiitos!

Iloitsen siitä, että saimme upean eduskuntaryhmän: Leenan, Sarin, Peterin, Joukon, Saulin ja Päivin. Tällä joukolla lähdemme Eduskunnassa toteuttamaan voimiemme ja kykyjemme mukaan vaaliohjelmaamme Marjojemme kanssa. Suren sitä, että uudesta eduskuntaryhmästä puuttuu moni ansiokas ja ahkera kansanedustaja. Ja totta kai yhden edustajanpaikan menetys harmittaa! Tukijoukoille ja koko yhteisölle erityistä kipua tuottavat Toimin ja Tarjan putoaminen. Koko puolue kiittää teitä rakkaita työtovereitamme, tämän vaalikauden kansanedustajia Toimia, Bjarnea, Karia ja Tarjaa! Te olette tehneet kukin omalla erityisellä asiantuntemuksellanne suuren työn tämän yhteiskunnan rakentamiseksi!

Vaalipiirejä kiertäessäni olen iloinnut siitä innosta ja asiantuntemuksesta, jolla näissä vaaleissa on kampanjoitu. Vakuutan Sinulle, että työsi ei ole ollut turhaa, vaikka vaalipiirisi tavoite ei olisi toteutunut! Demokratiassa on suuri arvo sillä, että pidämme rohkeasti ja näkyvästi esillä omaa vaihtoehtoa, niitä kestäviä kristillisdemokraattisia arvoja, jotka ovat paras perusta yhteisöllemme! Tässä innossa on hyvä lähteä kohti ensi vuoden presidentin- ja kunnallisvaaleja, ehdokkaita värväämään ja omaa kampanjaa rakentamaan!

Toivotan sinulle levollista ja virkistävää Hiljaisen viikon aikaa Pääsiäisen riemullisen sanoman äärellä!