Päivi Räsänen osallistui KD Helsingin mielenosoitukseen

LEHDISTÖTIEDOTE     5.2.2011
Julkaistavissa: heti

KD Helsinki avasi vaalikampanjansa mielenosoituksella

Kristillisdemokraattien Helsingin piiri avasi vaalikampanjansa tänään Helsingin keskustassa mielenosoituksella KODIN, USKONNON ja ISÄNMAAN puolesta. KD:n Helsingin piirin eduskuntavaaliehdokkaiden lisäksi kymmeniä osallistujia kerännyt mielenosoitus kulki Rautatientorilta Kampin Autotaloon. Marssin kärjessä olleen puolueen puheenjohtaja Päivi Räsäsen mukaan KD:llä on nyt Helsingissä loistava tilaisuus saada kansanedustaja, koska Helsingissä ja koko puolueella on nyt ennennäkemättömän suuri vaali-innostus meneillään, mikä näkyy kaikkialla. Lisäksi KD:llä on Helsingissä nyt tulossa kaikkien aikojen monipuolisin ja paras ehdokaslista, mika tulee tuomaan Kristillisdemokraateille Helsingissä historian parhaan menestyksen eduskuntavaaleissa.

Lisätietoja

Mikko Rekimies
KD:n Helsingin piirin puheenjohtaja
puh 044 552 5030
[email protected]
www.kdhelsinki.fi