Kiitos SAK!

SAK julkisti tänään oman vaali-ilmeensä. Hämmästyin, sillä rintanappeihin perustuva kampanjamateriaali on ilmeeltään lähes identtistä puolueemme jo viime syksynä julkaiseman ja tuottaman vaalimateriaalin kanssa. Meidän molempien kampanjailmeemme pohjautuu pyöreisiin valkopohjaisiin rintanappeihin, joissa on mustin tikkukirjaimin kirjoitettu erilaisia iskulauseita. Samoja teemojakin napeista löytyy: työstä, yrittäjyydestä ja työsuhteista. Mieleen nousee väistämättä, matkiko SAK kd:n onnistunutta kampanjamateriaalia? Puolueemme kannalta tämä on tietysti ihan hyvä ja vahvistaa oman kampanjamme sanomaa. Voimme sujuvasti ottaa rintanappiemme rinnalle SAK:n iskulauseita, mm. ”Rehellisen yrittäjän puolesta” tai ”Työn ja sen tekijän puolesta”. SAK saa myös halutessaan käyttää sarjaan sopivia nappejamme, mm. tekstillä ”Pätkis ei ole makea työsuhde”.