Tiedote: Ministeri Räsänen sairauslomalla 2.-8.2.

Sisäministeriö tiedottaa

3.2.2015

Ministeri Räsänen sairauslomalla 2.-8.2.

Sisäministeri Päivi Räsänen pääsee tänään kotiin Töölön sairaalasta, jossa hän on ollut tarkkailtavana ja tutkittavana eilisen liikenneonnettomuuden seurauksena. Räsäsellä ei ole vakavia tai pysyviä vammoja. Voimakas törmäys aiheutti ruhjeita rintakehään ja vatsan alueelle. Tutkimuksissa varmistettiin, ettei sisäelimissä ole vaurioita. Tarkkailua ja tutkimuksia tehtiin myös päänsäryn, huimauksen ja niskakipujen vuoksi.

Edelleen jatkuvien työkykyä rajoittavien lievien oireiden vuoksi ministeri Räsäselle on määrätty sairauslomaa sunnuntaihin 8.2. saakka. Hänellä on kuitenkin lupa työskennellä kevennetysti voimien mukaan sairausloman aikana. Erityisiä sijaisjärjestelyjä ei tarvita.

– Teen alkuun kotona töitä sen mukaan kuin jaksan ja toivon, että jossakin vaiheessa viikkoa voisin jo palata työpaikalle, toteaa Räsänen.

– Olen kiitollinen siitä, että tästä liikenneonnettomuudesta ei seurannut kuolonuhreja eikä vakavia vammoja kenellekään. Kiitän kuljettajaani taitavasta toiminnasta yllättävässä tilanteessa. Kiitän myös lämpimästi osaavaa pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä saamaani hyvää hoitoa Kotkan keskussairaalassa ja Töölön sairaalassa.

– Kiitän myös suuresta määrästä kannustavia viestejä. Olen varma, että monissa niissä kerrotut esirukoukset on kuultu, ministeri Räsänen kiittää.